Makkelijk bereikbaar, snel tanken, dag & nacht open, voordelig en volledig geautomatiseerd. 

Voordelen van osmosewater

  • Sterk reinigend vermogen. Droogt op zonder strepen. 
  • Dringt diep in de poriën van het glas zodat een mooie glans ontstaat.
  • Geen aantasting van rubber.
  • Onderhoudsproducten niet nodig.
  • Beter voor het milieu.
  • Vuil hecht zich minder snel. 
  • Veilig werken vanaf de begane grond.

'Puur' water

Hoogwaardig water, betrouwbare bron 

Voor de bron van ons osmose water zoeken wij naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Ons osmose water c.q. gedemineraliseerd water, is 'schoon' en 'puur' water. Het is ontdaan van vrijwel alle verontreinigingen, mineralen en zouten. Niet geschikt voor consumptie.

Tap & go

Snel en handsfree

Tanken gaat razendsnel. Binnen 5 minuten heeft u al een tank van 500 liter gevuld. Volledig handsfree. U hoeft alleen de code van de app in te voeren op het scherm van de laadpaal en op start te drukken. U ontvangt na het tanken automatisch een tankrapport. 

Tarief & betaalgemak 

Eenvoudig en vertrouwelijk

Download de osmowater-app. Vul uw gegevens in op de vertrouwelijke portal en u kunt starten. Het voordelige tarief is € 2,39 (excl. BTW) per 100 liter. Heel eenvoudig digitaal afrekenen via IDeal of PayPal.

24/7

Dag en nacht geopend

Wilt u 's avonds, voor de volgende dag al tanken? Of heel vroeg voor de files uit? De Osmowater-vulpunten zijn 24/7 geopend en voor u beschikbaar. U kunt tanken wanneer het u uitkomt. Op Baanhoek zijn twee Osmowater-vulpunten beschikbaar, dus geen wachttijden!

A-locaties

Makkelijk bereikbaar

Dicht bij uw vertrekpunt, of op de route naar het werk, osmose water kunnen tanken heeft zo zijn voordelen.  Osmowater biedt handige goed bereikbare locaties. Dit bespaart u tijd.

Onze locaties: 

- Baanhoek 7, Dordrecht 

- Oude Maasweg 3a, Rotterdam-Botlek